Vesmírná raketa, kosmická loď, raketoplán

Vesmírná raketa, kosmická loď, raketoplán.. na názvu zas až tolik nezáleží. Záleží jen na tom, jaký vztah si k tomuto produktu vytvoříte. Schválně říkáme Vy, protože tahle hračka bude potřebovat Vaši asistenci. O míře zapojení se můžete rozhodnout sami. Jestli jen pomůžete se sestavením, nebo se necháte unést nespočtem her a dotváření rakety k obrazu svému, tedy k obrazu Vašeho mikronauta. Garantujeme Vám ale, že se nebudete chtít jen tak odtrhnout. Procházet se po Měsíci, pobíhat po Mléčné dráze nebo si dát oběd na Slunci? Vy se dostanete totiž i tam, kam si teď jen stěží dokážete představit.

 

Co se představ týče.. I když jste si možná říkali, že Váš obývák jednou nebude zaplněný blikajícími a zvuky vydávajícími hračkami, všichni tu realitu známe. Pojďme ale společně všechny mluvící medvídky a svítící vláčky naředit hrou, která se stane interaktivní až díky dětem. Božácká raketa nefrčí díky elektřině nebo tužkovým bateriím, ale je poháněna fantazií, představivostí a energií dětí. A ty, jak každý rodič ví, jsou bezedné, neomezené a jen tak nevyčerpatelné.

 

Pojďme si říct, na co se vlastně můžete těšit, když si Božáckou raketu objednáte. Kurýr Vám doveze balík s deseti částmi lepenkové rakety. Konkrétně pak s čtyřmi křídly a po dvou kusech od trupu, střechy a podlahy. Že je sestavení hračka říkáme rovnou, nicméně tištěný manuál i videomanuál jsou Vám k dispozici. A proč zrovna lepenka? Hledali jsme materiál, který nezatíží naši planetu. Nebo alespoň ne tolik. Kov a sklo šlo vzhledem k povaze produktu ze hry rovnou, plast vypadl okamžitě zase kvůli naší filozofii a celkovému postoji. Stoprocentně rozložitelnou certifikovanou lepenku vnímáme jako favorita i do budoucna, až se Vašemu božánkovi raketa omrzí. Nebudeme Vás tady lakovat, že si s ní bude Vaše dítě hrát až do puberty. Hračky prostě pomíjivý charakter mají, to tak je. Ale ne s každou hračkou se můžete ve finále rozloučit při táboráku nebo ji využít jako podložku pro malování. 

 

Prostě a jednoduše. Přicházíme s produktem, u kterého bychom si přáli, abyste si jej přáli mít. Produkt, který je jak pro holky, tak pro kluky. Pro menší i větší. Ke kterému skoro nic nepotřebujete. Který si uzpůsobíte přesně tak, jak jen Vaše vesmírná posádka bude chtít. Takový, který Vás přenese tam, kam si budete přát, kam si vysníte. Ten, díky kterému se strejda čerstvý vysokoškolák, tatínek projektový manažer i zasloužilý dědeček v důchodu bude cítit zase jako malý kluk, jehož největší starostí je, jakou pastelkou omalovat ovládací panel. To je naším cílem. Nic víc, nic míň. Vše bylo řečeno. A teď už se jen těšíme na Vás a Vaše příběhy. #bozacky

Zpět do obchodu